Τα εργαστήρια του ΤΕΙ Πελοποννήσου, αρωγός στην εργαστηριακή έρευνα και την καινοτομία

Κατά τη σημερινή μου συνάντηση με τον Πρύτανη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Καπόλο και τoν Αντιπρύτανη κ Δημήτριο Πετρόπουλο, συζητήθηκε η ανάγκη της συμβολής της εκπαιδευτικής κοινότητας του ΤΕΙ, στον τομέα των εργαστηριακών και ερευνητικών πεδίων δράσης τους, σχετικών με τα προγράμματα που πρόκειται να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατόπιν της εκλογής του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενη Πρότασή μου https://nellykouvelaki.gr/2019/03/21/η-πηγή-των-ερευνών-και-των-μελετών-είνα/ και σε συνέχεια της επαφής με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Ζαχαριά, οι εκπαιδευτικές κοινότητες μπορούν να είναι συνεργάτες της επόμενης Περιφερειακής Αρχής, κατέχοντας ενεργό ρόλο, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τα εργαλεία που διαθέτουν, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη και την ευημερία όλων των νομών της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ερευνητικά κέντρα, εργαστήρια και στήριξη των δράσεων Πανεπιστημίου και Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου, με οφέλη ανταποδοτικά, βρίσκονται στο πλάνο της "Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο" και θα γίνουν πράξη!

Ευχαριστώ θερμά τον Πρύτανη κ Καπόλο και τον Αντιπρύτανη κ Πετρόπουλο για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μου.

Κανέλλα (Νέλλη) Δ. Κουβελάκη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μεσσηνίας "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" με τον Παν. Νίκα

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram